Aktuellt


Hjärtligt välkommna på vernisage den 22 augusti kl 17 till Strandverkets Konsthall i Marstrand. Jag delar utställningslokaler med den berömde glaskonstnären Bertil Vallien. Det är möjligt att se utställningen t.o.m. den 19 september. Konsthall är öppen: tisdag till söndag, kl 12-18. 

Det känns spännande att kunna ställa ut och träffa publicken efter två år av isoleringen. Försiktighets regler gäller under besök på Konsthall - håll avståndet. 

Tidigare i år:

År 2021 är inte som alla tidigare år. Vi är tvungna isolera oss, de flesta kontakter sker digitalt. Jag kan inte resa långt för att hämta inspirationen i naturen, jag saknar Lofoten, Italien och även Kambodja bland andra mera exotiska platser. Å andra sidan har jag tid nu för att koncentrera mig på mitt arbete i min ateljé, utan att bli störd: inga utställningar, inga resor, inga möten. Jag har arbetsro, kan jobba i egen takt utan avbrott.


Min ateljé har flyttats en trappa upp i samma hus. De gamla lokalerna har renoverats och anpassats till att hålla workshop. Ni som letar efter lokal för att hålla akvarellworkshop kan kontakta oss via email för bokning.


Från november 2020 till slutet på oktober 2021 är jag president för IMWAInternational Masters of Watercolor Associetion (för info se: imwatercolour.org) efter John Salminen (varje president arbetar från den första november till den 31 oktober året därpå).


Sedan 2019 är jag anlitat av Kungliga Vetenskapsakademien att under 3 år ilustrera Nobeldiplomer i kemi år 2019, fysik år 2020 och ekonomi 2021.