Aktuellt


Hjärtligt välkommna till min studio på Birkavägen 14 i Nacka. Jag träffar gärna alla de som är intresserade av akvareller, eller tycker om konst och vill njuta av att se mina akvareller och de som är intresserade av att köpa någon av mina målningar. Kontakta mig gärna via e-mail : zoladzart@gmail.com eller genom att fylla formulär i "Kontakt" här på min sida.


För några år sedan flyttades min ateljé en trappa upp i samma hus. De gamla lokalerna har renoverats och anpassats till att ställa ut mina tavlor och för att hålla workshop. Jag själv undervisar inte och därför ni som letar efter lokaler för att hålla workshop kan kontakta oss via e-mail för bokning av lokal. Det finns plats för 10-högst 12 deltagare. 


Under sommaren brukar jag vistas i skärgården där jag målar mina vattenmotiv, senare åker jag  på mina målarresor till varmare länder för att måla ute i naturen. På sena hösten och vinter har jag tid för att koncentrera mig på mitt arbete i min ateljé. 


Just nu mina akvareller finns på utställningar i Kina, Vietnam, Polen, Grekland. För att ställa på någon galleri i Sverige behöver jag måla flera nya tavlor. Under tiden är ni välkomna att se mina akvareller i min studio.